Introduceti o valoare

Parcare securizata pentru camioane DELTA PARK

Asiguram securitatea bunurilor transportate de Dvs., oferind soferilor companiei Dvs. oportunitatea de a se recupera.

Parcarea securizata DELTA PARK permite soferilor sa se odihneasca in cele mai bune conditii 24/24 si 7/7.

Pozitionata ideal pe A1/E17, parcarea ofera ultimele tehnologii disponibile pentru a asigura securitatea bunurilor si soferilor Dvs.

Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o adresa de e-mail valabila
Introduceti un numar de telefon, format din maxim 13 caractere
Introduceti o valoare
  • Paza 24/7
  • 146 locuri de parcare securizate
  • Sala relaxare pentru soferi

Servicii

Parcarea securizata DELTA PARK E17 pentru camioane ofera un set de servicii care le permite soferilor sa se odihneasca in cele mai bune conditii de confort. De asemenea, sunt disponibile 24 de ore din 7: dusuri gratuite, Wi-Fi gratuit, spalatorie si gustari. Un restaurant situat la intrarea parcarii completeaza aceasta oferta de servicii.

In cazul unei probleme tehnice a camionului sau semiremorcii Dvs. (intretinere mecanica sau caroserie) este posibila accesarea:

  • Unui atelier TIP Trailer Services situat in aceeasi locatie,
  • Serviciile pentru anvelope, Profil + Best Of Pneu sunt accesibile 24 de ore din 24
Parcare securizata 146 locuri

Paza 24/7


Wifi gratuit

Dusuri & camere de odihna
Restaurant 9am pana la 10pm

SnackSpalatorie


Lesing & Inchiriere Semiremorci

Servicii mentenanta & Reparatii Semiremorci
Service anvelope


 

Localizare

Parcarea securizata DELTA PARK pentru camioane este situata la 30 km sud de Lille, la intersectia dintre A1 / E17 si A21. Cu peste 25.000 de camioane care trec zilnic prin zona, este cel mai aglomerat nod rutier din Europa.

Delta Park 
Truck Secure Parking
Plateforme Multimodale Delta 3
Rue du Combiné
62119 DOURGES - FRANCE

Sisteme de securitate

La TIP, protectia flotei Dvs. este de o importanta cruciala. Din acest motiv, am amplasat echipamente de securitate de clasa mondiala in jurul perimetrului pentru a va proteja vehiculele, aceste caracteristici includ:

 

  • Parcare complet ingradita cu supraveghere video
  • Agenti de paza 24/7
  • Controlul accesului pentru vehicule grele și pietoni

 

Toate nivelurile de securitate au fost executate cu un set standardizat de cerinte de servicii de baza. Acestea asigura fiabilitatea si credibilitatea pentru sectorul transporturilor.

Rate aplicabile

Metode de plata acceptate:

Reservation

Rezervarea locurilor de parcare este recomandata a fi facuta prin telefon la +33 1 60 76 85 20 de la 8:00 la 18:00 (de luni-vineri), prin e-mail (booking.deltapark@tipeurope.com) sau prin intermediul Truck Parking Europe sau SNAP.

De asemenea, este posibil sa parcati fara rezervare: trebuie doar sa accesati site-ul unde un afisaj digital arata numarul de locuri ramase.

Prelate culisante

Prelata culisanta este cel mai utilizat tip de semiremorca. Are prelata laterala flexibila culisanta si este folosita pentru aproape toate tipurile de transport.

Duba inchisa

O duba inchisa este una dintre cele mai uzuale semiremorci de transport. Este o solutie sigura pentru transportul bunurilor de valori mari sau a celor casabile.

Dube frigorifice

O duba frigorifica reprezinta o duba inchisa echipata cu un agregat frigorific ce permite controlul temperaturii interioare.

Cisterne

O cisterna reprezinta un echipament care poate transporta lichide sau produse pulverulente.

Portcontainer

Un sasiu este un cardu de remorca ce poate transporta containere.

Cutie mobila inchisa din otel

O cutie mobila fixa inchisa din otel este un echipament intermodal similar unui container maritim, care poate fi folosita separat de capul tractor.

Cutie mobila cu prelata tip perdea

O cutie mobila cu prelata culisanta este un echipament intermodal flexibil, cu prelata laterala culisanta, care poate fi usor permutata si separata de capul tractor.

Cutie mobila frigorifica

O cutie mobila frigorifica este un echipament intermodal similar unui container maritim, utilat cu un agregat frigorific pentru controlul temperaturii, care poate fi folosita separat de capul tractor.