Introduceti o valoare

Mentenanta

Cu o echipa de tehnicieni specializati si certificati si service-uri bine echipate, raspandite in Europa si America de Nord, TIP ofera servicii de intretinere si reparatii de varf.

Anii de experienta in mentenanta semiremorcilor ofera o baza solida, cu o vasta experienta, in ceea ce priveste serviciile de intretinere si reparatii pe care le furnizam. Avem procesele si tehnicienii instruiti pentru a transforma repede cerintele de programare si reparatiile de urgenta. Tehnicienii nostri certificati si mecanicii de clasa A ofera servicii excelente de intretinere, indiferent daca acestea sunt efectuate intr-unul din numeroasele ateliere de lucru ale TIP sau la locatia clientilor nostri, prin intermediul flotei noastre de unitati de servicii mobile, aflata in continua crestere.

Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o adresa de e-mail valabila
Introduceti un numar de telefon, format din maxim 13 caractere
Introduceti o valoare
 • Solicitati o programare online
 • Folositi serviciul nostru de preluare echipamente
 • De la contracte full service la reparatii spot

Experienta

Anii de experienta in mentenanta semiremorcilor ofera o baza solida, cu o vasta experienta, in ceea ce priveste serviciile de intretinere si reparatii pe care le furnizam. Avem procesele si tehnicienii instruiti pentru a transforma repede cerintele de programare si reparatiile de urgenta. Tehnicienii nostri certificati si mecanicii de clasa A ofera servicii excelente de intretinere, indiferent daca acestea sunt efectuate intr-unul din numeroasele ateliere de lucru ale TIP sau la locatia clientilor nostri, prin intermediul flotei noastre de unitati de servicii mobile, aflata in continua crestere.

In domeniul nostru, testul real de servicii nu vine atunci cand lucrurile se desfasoara fara probleme. Ce se intampla cand exista o problema? Abilitatea noastra de a raspunde rapid la situatiile de urgenta ne distanteaza de competitie. Suntem agili, organizati si avem politici si proceduri clare pentru a face lucrurile sa functioneaze si pentru a mentine echipamentele de transport ale clientilor nostri pe drum, astfel incat sa ruleze in siguranta.

Scopul flotei noastre variate este de a asigura mutarea bunurilor clientilor finali in cele mai bune conditii. Mandatul nostru este sa facem tot ce ne sta in putere pentru a gestiona in mod proactiv acest lucru. Mentenanta preventiva, calitatea si transparenta, ne asigura ca flota noastra functioneaza eficient.

Flexibilitate si transparenta

Solutiile de intretinere ale TIP sunt concepute pentru a va oferi o flexibilitate maxima. Contractele de intretinere includ ratele fixe pentru majoritatea operatiunilor de intretinere standard legate de inspectiile ITP, verificarile echipamentelor, diagnoza EBS / ABS, service-ul franelor, axelor, suspensiilor, semnalizatoarelor, componentelor electrice, agregatelor frigorifice, lifturilor sau lucrari de reparatii de suprastructura.

Daca se solicita, facturarea pentru contractele de intretinere poate fi consolidata in facturi lunare unice, cu inregistrari de lucrari detaliate, pentru a eficientiza volumul de munca si costurile administrative. Ratele lunare pot fi, de asemenea, convenite prin contract. De exemplu, ele pot fi armonizate prin contract pe mai multe locatii sau convenite pe baza volumului / cheltuielilor.

Reconditionarea echipamentelor

Aveti nevoie de o reconditionare a semremorcii? Nici o problema, mecanicii TIP va vor prelua semiremorca veche și ii vor prelungi durata de viata utilizabila printr-o restaurare completa.

Avantajele serviciilor noastre de intretinere si reparatii:

 • Inspectii ITP
 • Verificari periodice ale echipamentului si inspectia franelor, axelor si suprastructurii conform cu normele stabilite de producator si a kilometrilor efectuati anual.
 • Managementul mentenatei și reparatiilor
 • Managementul anvelopelor
 • Asistenta rutiera
 • Managementul daunelor
 • Mentenanta agregatului frigorific
 • Mentenanta lifturilor semiremorcilor

Inchiriere

TIP ofera o gama larga de echipamente cu optiuni flexibile de inchiriere, inclusiv solutii pe termen lung si pe termen scurt, contracte cu optiune de cumparare si structuri inovatoare de achizitie a echipamentelor Dvs. si reinchirierea acestora, pentru a satisface nevoile de semiremorci si utiliaje ale clientilor nostri.

Consultanta flota

Serviciul de consultanta pentru flotă TIP ofera un studiu unic si cuprinzator care va ajuta sa identificati oportunitatile de optimizare asociate gestionarii flotei dumneavoastra.

Asistenta rutiera

TIP ofera un serviciu extensiv de reparare a defectiunilor pentru echipamentele de transport din Europa si America de Nord, cu suport non-stop, 365 de zile pe an. Cu disponibilitatea de asistenta in 18 limbi straine, specialistii si tehnicienii nostri certificati sunt capabili sa furnizeze asistenta rutiera astfel incat echipamentul Dvs. sa revina inapoi pe drum cat mai curand posibil!

Ce fel de servicii de mentenanta oferiti?

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii pentru a imbunatati performanta flotei Dvs. si pentru a reduce costurile de operare, ajutand compania Dvs sa devina adaptabila la schimbari si mai profitabila. Pe langa serviciile de mentenanta, oferim de asemenea si servicii de management al daunelor.

Puteti sa imi reparati semiremorca in locatia mea?

Da, avem o intreaga flota de unitati mobile care pot servisa echipamentele la locatia Dvs.

Care sunt costurile serviciilor de mentenanta TIP?

Va rugam sa ne comunicati solicitarea Dvs. si va vom trimite o cotatie concreta.

As dori sa fac o programare pentru reparatia semiremorcii mele?

Va rugam sa va programati aici la unul din service-urile TIP.

Am propriile mele semiremorci care au nevoie de reparatii. Pot folosi service-urile TIP?

Da, suntem specializati in mentenanta semiremorcilor si altor tipuri de echipamente. Va rugam sa va programati aici la unul din service-urile TIP.

Primesc notificari privind inspectiile obligatorii daca inchiriez de la TIP?

Da, veti primi notificari de service, daca nu ati optat sa va ocupati Dvs de partea de mentenanta.

Este posibil sa inchei un contract de Asistenta Rutiera pentru semiremorcile companiei mele?

Serviciul de Asistenta Rutiera este inclus in majoritatea contractelor de leasing si inchiriere ale echipamentelor TIP. Daca doriti doar un contract de Asistenta Rutiera pentru flota Dvs., fara alte servicii adaugate, sigur, este posibil. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Unde pot gasi un service TIP?

Detinem peste 80 de locatii de service in toata Europa. Puteti gasi un service TIP folosind motorul nostru de cautare locatii sau va rugam sa va programati aici la unul din service-urile TIP.

Care este progamul de lucru in service-urile TIP?

Pentru a afla programul service-urilor TIP va rugam sa folositi motorul nostru de cautare locatii.

Ce este inclus in contractul de inchiriere cu full service?

Pachetul Full Service contine mentenanta semiremorcii, schimb anvelope, mentenanta liniei de franare, mentenanta agregatului frigo , ITP anual si Asistenta Rutiera.

Ce tipuri de anvelope folositi?

Furnizorul oficial al TIP este Goodyear. Pe langa acesta, folosim o gama larga de alte tipuri de anvelope.

Cat timp dureaza sa efectuati operatiunile de mentenanta la o semiremorca?

Pentru operatiunile uzuale, ne dorim sa putem repara un echipament in maxim 1 zi lucratoare.

Vindeti si piese de schimb?

Da, in toate locatiile TIP, in afara de cele din UK, vindem piese de schimb.

Reparati si capete tractor?

Da, avem mecanici specializati in toate locatiile TIP. Oferim servicii de mentenanta camioane in UK, in tarile Nordice, in Germania si Austria, si de asemenea in locatiile noastre din Maasdijk, Breda, Tiel, Amsterdam si Ommen din Benelux.

Aveti stand pentru testarea franelor?

Da, oferim acest serviciu in locatiile TIP din UK, Benelux, Germania si Austria si in majoritatea locatiilor TIP din tarile Nordice (Aarhus, Taastrup, Hirtshals, Helsingbo, Oslo, Stavanger, Kerava, Hamina, Jyvaskyla).

Aveti posibilitatea sa sudati in aluminiu?

Da, oferim acest serviciu in locatiile TIP din Benelux, Germania, Austria, in majoritatea locatiilor TIP din tarile Nordice ( Taastrup, Hirtshals, Helsingbo, Oslo, Stavanger, Kerava, Hamina, Jyvaskyla) si in locatia TIP de la Simonswood din UK.

Aveti statii de spalare?

Da, majoriatea locatiilor TIP au statii de spalare.

Puteti sa-mi inlocuiti o anvelopa la o semiremorca proprietatea companiei mele?

Da, in UK si in tarile Nordice partenerii TIP de anvelope se afla langa locatiile noastre, in Benelux va putem oferi acest serviciu in Waalhaven, Venlo si Botlek, iar in Germania in Halle si Rheda - Wiedenbruck.

As dori sa-mi inlocuiti o anvelopa la un echipament ADR. Este posibil?

Da, in UK si in tarile Nordice partenerii TIP de anvelope se afla langa locatiile noastre, in Benelux va putem oferi acest serviciu in Waalhaven, Venlo si Botlek, iar in Germania in Halle si Rheda - Wiedenbruck.

Oferiti si reparatii pentru agregatul frigorific?

Da, partenerii TIP pentru reparatii agregat frigo se afla langa locatiile TIP din UK si Benelux. In tarile Nordice avem acest serviciu in urmatoarele locatii: Padborg, Taulov, Taastrup, Hirtshals, Helsingborg, Jönköping, Gothenburg, Gothenburg, Säve, Oslo, Vestby, Stavanger. Serviciul nu este disponibil in Germania, Austria si Polonia.

Oferiti servicii de spalare cisterne?

Nu, nu oferim acest serviciu, dar va putem indruma catre o statie de spalare autorizata.

Prelate culisante

Prelata culisanta este cel mai utilizat tip de semiremorca. Are prelata laterala flexibila culisanta si este folosita pentru aproape toate tipurile de transport.

Duba inchisa

O duba inchisa este una dintre cele mai uzuale semiremorci de transport. Este o solutie sigura pentru transportul bunurilor de valori mari sau a celor casabile.

Dube frigorifice

O duba frigorifica reprezinta o duba inchisa echipata cu un agregat frigorific ce permite controlul temperaturii interioare.

Cisterne

O cisterna reprezinta un echipament care poate transporta lichide sau produse pulverulente.

Portcontainer

Un sasiu este un cardu de remorca ce poate transporta containere.

Cutie mobila inchisa din otel

O cutie mobila fixa inchisa din otel este un echipament intermodal similar unui container maritim, care poate fi folosita separat de capul tractor.

Cutie mobila cu prelata tip perdea

O cutie mobila cu prelata culisanta este un echipament intermodal flexibil, cu prelata laterala culisanta, care poate fi usor permutata si separata de capul tractor.

Cutie mobila frigorifica

O cutie mobila frigorifica este un echipament intermodal similar unui container maritim, utilat cu un agregat frigorific pentru controlul temperaturii, care poate fi folosita separat de capul tractor.