Introduceti o valoare
Inapoi

TIP si PEMA isi unesc fortele odata cu intrarea PEMA in Grupul TIP

Tranzactia consolideaza pozitia in industria transporturilor si logisticii

 

AMSTERDAM – 3 decembrie 2019 – TIP Trailer Services, o companie din portofoliul I Squared Capital si unul dintre liderii din domeniul serviciilor de leasing, inchiriere, intretinere si reparatii de semiremorci din intreaga Europa si din Canada, anunta astazi ca a finalizat achizitia PEMA GmbH, o companie de leasing operational si inchiriere de vehicule utilitare care ofera servicii in Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Germania, Polonia, Suedia si Elvetia. Acest anunt vine dupa cel din 26 iulie 2019 referitor la semnarea contractului de achizitie cu asociatul unic al PEMA.

 

„Acest eveniment de referinta consolideaza capacitatile TIP si ale PEMA in domeniul transporturilor si logisticii, precum si pozitiilor companiilor noastre unite in vedere diversificarii si cresterii pe termen lung, asa cum isi propune strategia noastra”, afirma Bob Fast, Presedinte si CEO al TIP Trailer Services. „Activitatea unificata va valorifica amprenta noastra geografica acum consolidata, ne va asigura o prezenta mai solida in Germania, va stimula serviciile PEMA de leasing si inchiriere de camioane, va extinde reteaua europeana de ateliere a TIP pentru toti clientii si va extinde oferta noastra de servicii si reteaua noastra de deservire a clientilor. Acest lucru va aduce beneficii in egala masura angajatilor, clientilor, partenerilor si actionarilor”.

 

Companiile unificate au o experienta de lunga durata in domeniul transporturilor si logisticii in intreaga Europa si in Canada, indeplinind nevoile clientilor pe parcursul intregului ciclu de viata al semiremorcilor, camioanelor si cutiilor mobile. Impreuna, acestea detin aproximativ 90.000 de semiremorci si camioane, precum si mult peste 100 de ateliere, oferind una dintre cele mai mari retele de servicii de reparatii din Europa si Canada, cu 208 unitati mobile de service care asigura o solutie multi-servicii pentru o larga varietate de echipamente de transport. Clientii vor avea un partener care le ofera servicii fara intreruperi in intreaga Europa si in Canada, simplificandu-le activitatile de gestionare a flotei si permitandu-le sa se concentreze asupra activitatilor lor comerciale de baza in timp ce se bucura de fiabilitate si servicii pentru clienti solide.

 

Conducerile companiilor unificate lucreaza impreuna la elaborarea unui plan de integrare care sa permita o tranzitie fara dificultati. Pana la integrare, contractele, serviciile, clauzele si conditiile si procesele existente vor ramane in vigoare in cadrul fiecareia dintre companii. 

2019/12/02

Distribui?i acest articol de ?tiri

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Prin transmiterea acestui formular, sunt de acord ca TIP va procesa datele mele conform cu declaratia privind protectia datelor personale a TIP.

Articole cu stiri similare

"COVID-19: Actualizare zilnică privind disponibilitatea sucursalei..."

COVID-19: Actualizare zilnică privind disponibilitatea sucursalei TIP

2020/03/23

"Masuri TIP impotriva infectiilor Coronavirus – informatii pentru..."

Masuri TIP impotriva infectiilor Coronavirus – informatii pentru parteneri

2020/03/18

"Consecintele Brexitului pentru industria transporturilor"

La 1 februarie 2020, Regatul Unit a parasit Uniunea Europeana. Ce urmeaza acum este o perioada de tranzit...

2020/02/26