Introduceti o valoare
Inapoi

DELTA PARK Truck Secure Parking primeste cea mai inalta certificare TAPA Parking Security

DELTA PARK Truck Secure Parking primeste cea mai inalta certificare TAPA Parking Security, devenind primul site certificat PSR Level 1 din Europa.

 

Paris, 1 Octombrie 2019

„DELTA PARK a devenit prima parcare din programul PSR al Asociatiei pentru Protectia Activelor Transportate (TAPA) care a atins nivelul 1”, a declarat George Wiessing, de la TAPA, in cadrul unei ceremonii organizate in data de 26 septembrie 2019. Didier Felice, Vicepresedinte al TIP Trailers pentru regiunea mediteraneană a primit Certificatul de la Rein de Vries, membru al TAPA.

Didier Felice, VP Mediteranean region of TIP receives from George Wiessing and Rein de Vries, of TAPA, the PSR certificate level 1

Delta Park se afla la 1 km de intersectia dintre A1 si A21, cel mai aglomerat nod rutier din Europa, cu peste 25.000 de camioane grele care trec zilnic prin zona. Didier Felice specifica: „Fata de cerintele clientilor nostri si asociatiilor precum TAPA, am dorit sa oferim o solutie la problemele de asigurare a fluxului de marfuri (impotriva furtului, atacurilor asupra soferilor, accidentelor etc.). Principala preocupare fiind siguranta marfurilor si a soferilor, TIP s-a asigurat ca site-ul sau Delta Park foloseste cele mai noi tehnologii disponibile in ceea ce priveste supravegherea video si controlul accesului: parcarea securizata are un gard perimetral cu sarma ghimpata, un paznic de securitate 24/7, supraveghere video prin camera termica si un control special de acces al camioanelor grele si pietonilor.      

„Suntem incantati sa avem certificarea PSR1 de la TAPA, intrucat a fost tinta noastra de la inceput sa oferim cele mai bune conditii de securitate clientilor nostri”, afirmă Didier Felice. Pe langa oferirea unui spatiu de parcare securizat pentru soferi si bunurile acestora, TIP a construit un complex de facilitati pentru soferi, disponibile 24 de ore din 7: dusuri gratuite, wi-fi gratuit, servicii de spalatorie si distribuitoare de gustari. Un restaurant situat la intrarea parcarii completeaza aceasta oferta de servicii.

Area photo of TIP’s Delta Park truck secure parking

Parcarea securizata Delta Park Truck face parte dintr-un centru de camioane multiservice. In cazul unei probleme tehnice pe drum, este posibil sa vizitati atelierul TIP care se afla in aceeasi locatie cu parcarea, precum si furnizorul de servicii pentru anvelope „Profil + Best Of Pneu”. Ambele sunt disponibile 24/7. „Vom continua sa dezvoltam serviciile noastre pentru a ne asigura ca toate camioanele care parasesc site-ul nostru sunt in cele mai bune conditii de rulare”, conchide Didier Felice.

Delta Park este prima parcare securizata pentru camioane dintr-o serie lunga ce va urma in cadrul TIP Trailer Services Europa!”

2019/10/08

Distribui?i acest articol de ?tiri

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Prin transmiterea acestui formular, sunt de acord ca TIP va procesa datele mele conform cu declaratia privind protectia datelor personale a TIP.

Articole cu stiri similare

"COVID-19: Actualizare zilnică privind disponibilitatea sucursalei..."

COVID-19: Actualizare zilnică privind disponibilitatea sucursalei TIP

2020/03/23

"Masuri TIP impotriva infectiilor Coronavirus – informatii pentru..."

Masuri TIP impotriva infectiilor Coronavirus – informatii pentru parteneri

2020/03/18

"Consecintele Brexitului pentru industria transporturilor"

La 1 februarie 2020, Regatul Unit a parasit Uniunea Europeana. Ce urmeaza acum este o perioada de tranzit...

2020/02/26