Introduceti o valoare
Inchiriere, Dube frigorifice

Inchiriere

Suntem aici pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Inchiriem o gama larga de echipamente cu optiuni flexibile, inclusiv solutii pe termen lung si pe termen scurt, contracte cu posibilitate de cumparare la final si structuri inovatoare de achizitie a echipamentelor Dvs. si reinchirierea acestora, solutii care adauga valoare reala afacerii Dvs. Cu flota noastra extinsa de remorci, cisterne, echipamente specializate si alte echipamente, suntem una dintre cele mai mari companii de inchiriere de echipamente de transport din Europa si Canada.

Facilitatile noastre complete de servicii in Europa si Canada va mentin echipamentele bine intretinute inainte, in timpul si dupa perioada de inchiriere. Evenimentele rutiere se traduc prin intarzieri la livrare, clienti deranjati si riscuri privind siguranta in trafic, motiv pentru care ne mentinem flota de inchiriere la cele mai inalte standarde.

Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o valoare
Introduceti o adresa de e-mail valabila
Introduceti un numar de telefon, format din maxim 13 caractere
Introduceti o valoare
  • Primiti o cotatie in maxim 24 de ore
  • Solutii personalizate pentru toate necesitatile flotei Dvs.
  • Flota mare si variata
  • Posibilitati nelimitate

Inchiriere pe termen scurt

Solutii competitive de inchiriere pentru toate nevoile Dvs. neasteptate, fie ca sunteti in cautarea unei semremorci suplimentare pentru a va acoperi perioadele de varf ale volumelor de transport sau pentru a schimba tipul de semiremorci datorita unui contract nou.

Inchiriere pe termen lung

Nu va blocati capitalul intr-o flota mare de echipamente de transport, optional puteti inchiria de la noi pentru mai multi ani. Conform specificatiilor si cerintelor Dvs., va oferim vehiculele comerciale de care aveti nevoie si, de asemenea, in culorile si cu logo-ul companiei Dvs.

Vanzarea echipamentelor Dvs. catre TIP si reinchirerea acestora

Vanzarea si reinchirierea reprezinta o forma de inchiriere in care va vindeti echipamentul proprietatea Dvs. catre TIP, ulterior acesta urmand sa fie inchiriat inapoi catre firma Dvs. Acest lucru este util atunci cand aveti nevoie de creșterea capitalurilor pentru alte investiții si echipamentele de transport sunt inca necesare pentru a putea functiona in conditii optime.

Consultanta flota

Serviciul de consultanta pentru flota TIP ofera un studiu unic și cuprinzator care va ajuta sa identificati oportunitatile de optimizare asociate gestionarii flotei dumneavoastra.

 

Inchiriere cu posibilitate de cumparare

Acest tip de contract va ofera posibilitatea de a cumpara activul la sfarsitul perioadei de inchiriere, Dvs. beneficiind de experienta noastra extinsa privind valorile reziduale si de asemenea, de puterea de cumparare datorata volumului de achizitii anual de echipamente de transport.

Informatii suplimentare

Service complet
Pentru toate contractele noastre de inchiriere pe termen scurt (mai scurte de 365 de zile) se ofera servicii complete de mentenanta. Acest lucru implica intretinerea, inlocuirea anvelopelor, inlocuirea pieselor aferente liniei de franare, inlocuirea pieselor agregatului frigorific, inlocuirea altor componente si asistenta rutiera.

Serviciul de asistenta rutiera de la TIP inseamna ca va puteti baza pe furnizarea de solutii de reparatii complete pentru echipamentul Dvs. inchiriat, non-stop, in orice loc in care aveti nevoie de asistenta.

Cu planul nostru de protectie la daune, echipamentul Dvs. inchiriat este protejat impotriva costurilor suplimentare rezultate din daune, incendii si chiar pierderi totale de echipamente.

Preluare si returnare
Pentru mai mult confort, va puteti prelua echipamentul de la cel mai apropiat atelier TIP sau va putem aranja livrarea si ridicarea echipamentelor de inchiriere ca parte a contractului de inchiriere.

Returnarea echipamentului dumneavoastră închiriat sau în
leasing
Echipamentul nostru este folosit pentru a transporta toate tipurile de transport de marfa. Ne asteptam la uzura normala si nu penalizam clientii nostri pentru utilizarea normala a flotei. Ne asteptam si acceptam ca vor exista elemente de uzura, zgarieturi si lovituri minore care sunt normale pentru durata de inchiriere. Va apreciem afacerea si tratam clientii asa cum ne-am astepta sa fim tratati si noi.

Mentenanta

TIP ofera o gama larga de servicii pentru imbunatatirea performantei flotei si reducerea costurilor de exploatare. Oferim intretinere pentru toate tipurile de echipamente pe parcursul intregului lor ciclu de viata.

Serviciu de consultanta flota

Serviciul de consultanta pentru flota TIP ofera un studiu unic si cuprinzator care va ajuta sa identificati oportunitatile de optimizare asociate gestionarii flotei dumneavoastra.

Asistenta rutiera

TIP ofera un serviciu extensiv de reparare a defectiunilor pentru echipamentele de transport din Europa si America de Nord, cu suport non-stop, 365 de zile pe an. Cu disponibilitate de asistenta in 18 limbi straine, specialistii si tehnicienii nostri certificati sunt capabili sa furnizeze asistenta rutiera astfel incat echipamentul Dvs. sa revina inapoi pe drum cat mai curand posibil!

Sase motive pentru a inchiria de la TIP

1. Avantaje financiare

Cand inchiriati cu TIP nu aveti riscul valorii reziduale, investitia nu este un element de bilant, deci aveti un grad de indatorare mai bun, investitia nu afecteaza pozitia de lichiditate, iar liniile dvs. de credit disponibile raman neafectate. In scopuri fiscale, sunteti considerat Locatar.

2. Departament dedicat Clientilor

Cu echipele noastre de mentenanta aflate in intreaga Europa si America de Nord, puteti fi siguri ca toate echipamentele noastre sunt mentinute la cele mai inalte standarde, asigurand o eficienta totala a operatiunilor in cadrul flotei noastre

3. O calatorie fara riscuri

Cu serviciul nostru de protectie la daune, echipamentul dvs. inchiriat este protejat in ceea ce priveste costurile suplimentare rezultate din daune, incendii si chiar pierderi de echipamente. In acest fel, va puteti concentra pe transport si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la orice "ce ar fi daca". Cu echipamente de la TIP, stii ca ai cele mai bune echipamente, cel mai bune servicii si cea mai buna acoperire in caz de incident.

4. O retea extinsa de care sa beneficiezi

Avem operatiuni in 17 tari din Europa si Canada si avem o retea vasta de peste 6.000 de furnizori localizati in aceste tari. Sunteti siguri de confort si flexibilitate, deoarece avem capacitatea de a va servi oriunde aveti nevoie. Mai mult, dimensiunea companiei noastre ne permite sa va oferim oferte competitive pe piata.

5. Oferta personalizata TIP

Avem o acoperire internationala si o gama de produse si servicii care ne permite sa va oferim solutii flexibile oricand si oriunde aveti nevoie. Lucram cu o politica de intretinere preventiva pentru alinierea la cerintele operationale. Cu ajutorul serviciului nostru de Asistenta Rutiera,va puteti baza pe oferirea de asistenta completa 24/7 in orice loc unde aveti nevoie de ajutor.

6. Echipamente care va stau la dispozitie conform cerintelor Dvs.

La TIP, veti vorbi cu experti care va pot ajuta sa gasiti o solutie potrivita nevoilor Dvs. Indiferent daca aveti nevoie de o semiremorca frigorifica, o prelata culisanta ori fixa sau orice alt echipament specializat, va vom ajuta si va vom oferi exact ceea ce aveti nevoie.

Ce inseamna inchiriere?

Daca doriti sa inchiriati o semiremorca, o cisterna sau alt tip de echipament pentru o perioada mai mică de 12 luni, este considerata inchiriere. Daca doriti sa inchiriati pe o perioada mai mare de 12 luni, va rugam sa consultati optiunile noastre de leasing operational.

In ce tari oferiti servicii de inchiriere?

Va rugam consultati harta noastra pentru a gasi cea mai apropiata locatie de Dvs.

Nu am putut gasi o locatie TIP in tara mea. Pot sa inchiriez un echipament de la TIP?

Daca sunteti locat intr-o alta tara fata de cele unde TIP este prezenta, in anumite conditii, este posibil sa puteti inchiria un echipament pe care sa-l preluati dintr-o locatie diferita. Aici gasiti locatiile noastre si puteti cauta locatia cea mai apropiata de Dvs sau tara de unde doriti sa inchiriati si va rugam sa ne contactati pentru a putea discuta optiunile de inchiriere.

As dori sa inchiriez o semiremorca, o cisterna sau un alt tip de echipament. Care este primul pas care trebuie facut?

Va rugam sa ne comunicati tipul de echipament de care aveti nevoie si va vom transmite in cel mai scurt timp propunerea noastra.

Ce fel de semiremorci aveti in flota disponibile pentru inchiriere?

Avem un parc variat de semiremorci si alte tipuri de echipamente. O mare parte dintre ele sunt expuse aici. Daca ne transmiteti solicitarea Dvs., va vom putea ajuta in gasirea celei mai bune solutii.

Toate echipamentele expuse pe site-ul TIP sunt disponibile spre inchiriere si in tara mea?

Da, toate echipamentele expuse pe site-ul TIP sunt disponibile spre inchiriere in toate locatiile unde TIP este prezenta.

Care sunt conditiile de inchiriere?

Avem conditii si termeni standard, acestia fac parte integrala din contract si sunt inclusi in fiecare contract. De asemenea, pot fi pusi la dispozitia Dvs. la cerere.

Care sunt conditiile de returnare ale echipamentelor inchiriate?

Va rugam sa cititi politica noastra de retur a echipamentelor.

De unde pot ridica echipamentul pe care l-am inchiriat?

Locatia de ridicare este mentionata in contractul Dvs. Va rugam sa verificati locatiile TIP pentru a gasi depozitul de unde ridicati unitatea Dvs.

Unde pot preda echipamentul pe care l-am inchiriat?

Locatia de predare este mentionata in contractul Dvs. Va rugam sa verificati locatiile TIP pentru a gasi depozitul de unde ati ridicat unitatea Dvs.

Puteti detalia ce servicii sunt incluse in contractul de inchiriere?

Pentru toate contractele de inchiriere, pachetul full service este inclus, iar acest contine mentenanta semiremorcii, schimb anvelope, mentenanta liniei de franare, mentenanta agregatului frigo , ITP annual si asistenta rutiera. Detalii privind elemente care sunt incluse in contractul de full service pot fi gasite in termenii si conditiile generale TIP care fac parte integranta din contract si sunt inclusi in fiecare contract. De asemenea, pot fi pusi la dispozitia Dvs. la cerere.

Ne puteti transmite informatii aditionale despre un anumit tip de echipament?

Majoritatea informatiilor pot fi gasite pe pagina noastra de echipamente. Daca doriti informatii aditionale, va rugam sa ne transmiteti solicitarea Dvs. si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Cat timp dureaza emiterea unui contract de inchiriere?

Daca nu sunteti deja client TIP, este nevoie de cativa pasi pentru a va completa profilul de client. Va rugam sa incepeti procesul prin transmiterea unei solicitarii.

Echipamentul pe care il inchiriez are ITP?

Semiremorcile inchiriate de TIP catre clientii sai sunt intotdeauna cu verificarile la zi si cu ITP valabil.

Ce este inclus in contractul de inchiriere cu full service?

Pachetul Full Service contine mentenanta semiremorcii, schimb anvelope, mentenanta liniei de franare, mentenanta agregatului frigo , ITP anual si Asistenta Rutiera.

Prelate culisante

Prelata culisanta este cel mai utilizat tip de semiremorca. Are prelata laterala flexibila culisanta si este folosita pentru aproape toate tipurile de transport.

Duba inchisa

O duba inchisa este una dintre cele mai uzuale semiremorci de transport. Este o solutie sigura pentru transportul bunurilor de valori mari sau a celor casabile.

Dube frigorifice

O duba frigorifica reprezinta o duba inchisa echipata cu un agregat frigorific ce permite controlul temperaturii interioare.

Cisterne

O cisterna reprezinta un echipament care poate transporta lichide sau produse pulverulente.

Portcontainer

Un sasiu este un cardu de remorca ce poate transporta containere.

Cutie mobila inchisa din otel

O cutie mobila fixa inchisa din otel este un echipament intermodal similar unui container maritim, care poate fi folosita separat de capul tractor.

Cutie mobila cu prelata tip perdea

O cutie mobila cu prelata culisanta este un echipament intermodal flexibil, cu prelata laterala culisanta, care poate fi usor permutata si separata de capul tractor.

Cutie mobila frigorifica

O cutie mobila frigorifica este un echipament intermodal similar unui container maritim, utilat cu un agregat frigorific pentru controlul temperaturii, care poate fi folosita separat de capul tractor.