Introduceti o valoare
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Inchiriere

Suntem aici pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Inchiriem o gama larga de echipamente cu optiuni flexibile, inclusiv solutii pe termen lung si pe termen scurt, contracte cu posibilitate de cumparare la final si structuri inovatoare de achizitie a echipamentelor Dvs. si reinchirierea acestora, solutii care adauga valoare reala afacerii Dvs. Cu flota noastra extinsa de remorci, cisterne, echipamente specializate si alte echipamente, suntem una dintre cele mai mari companii de inchiriere de echipamente de transport din Europa si Canada.

Facilitatile noastre complete de servicii in Europa si Canada va mentin echipamentele bine intretinute inainte, in timpul si dupa perioada de inchiriere. Evenimentele rutiere se traduc prin intarzieri la livrare, clienti deranjati si riscuri privind siguranta in trafic, motiv pentru care ne mentinem flota de inchiriere la cele mai inalte standarde.

 • Primiti o cotatie in maxim 24 de ore
 • Solutii personalizate pentru toate necesitatile flotei Dvs.
 • Flota mare si variata
 • Posibilitati nelimitate

Inchiriere pe termen scurt

Solutii competitive de inchiriere pentru toate nevoile Dvs. neasteptate, fie ca sunteti in cautarea unei semremorci suplimentare pentru a va acoperi perioadele de varf ale volumelor de transport sau pentru a schimba tipul de semiremorci datorita unui contract nou.

Inchiriere pe termen lung

Nu va blocati capitalul intr-o flota mare de echipamente de transport, optional puteti inchiria de la noi pentru mai multi ani. Conform specificatiilor si cerintelor Dvs., va oferim vehiculele comerciale de care aveti nevoie si, de asemenea, in culorile si cu logo-ul companiei Dvs.

Inchiriere cu posibilitate de cumparare

Acest tip de contract va ofera posibilitatea de a cumpara activul la sfarsitul perioadei de inchiriere, Dvs. beneficiind de experienta noastra extinsa privind valorile reziduale si de asemenea, de puterea de cumparare datorata volumului de achizitii anual de echipamente de transport.

Vanzarea echipamentelor Dvs. catre TIP si reinchirerea acestora

Vanzarea si reinchirierea reprezinta o forma de inchiriere in care va vindeti echipamentul proprietatea Dvs. catre TIP, ulterior acesta urmand sa fie inchiriat inapoi catre firma Dvs. Acest lucru este util atunci cand aveti nevoie de creșterea capitalurilor pentru alte investiții si echipamentele de transport sunt inca necesare pentru a putea functiona in conditii optime.

Consultanta flota

Serviciul de consultanta pentru flota TIP ofera un studiu unic și cuprinzator care va ajuta sa identificati oportunitatile de optimizare asociate gestionarii flotei dumneavoastra.

 

{{%}}

Echipament

{{/}}

Informatii suplimentare

Service complet
Pentru toate contractele noastre de inchiriere pe termen scurt (mai scurte de 365 de zile) se ofera servicii complete de mentenanta. Acest lucru implica intretinerea, inlocuirea anvelopelor, inlocuirea pieselor aferente liniei de franare, inlocuirea pieselor agregatului frigorific, inlocuirea altor componente si asistenta rutiera.

Serviciul de asistenta rutiera de la TIP inseamna ca va puteti baza pe furnizarea de solutii de reparatii complete pentru echipamentul Dvs. inchiriat, non-stop, in orice loc in care aveti nevoie de asistenta.

Cu planul nostru de protectie la daune, echipamentul Dvs. inchiriat este protejat impotriva costurilor suplimentare rezultate din daune, incendii si chiar pierderi totale de echipamente.

Preluare si returnare
Pentru mai mult confort, va puteti prelua echipamentul de la cel mai apropiat atelier TIP sau va putem aranja livrarea si ridicarea echipamentelor de inchiriere ca parte a contractului de inchiriere.

Returnarea echipamentului dumneavoastră închiriat sau în
leasing
Echipamentul nostru este folosit pentru a transporta toate tipurile de transport de marfa. Ne asteptam la uzura normala si nu penalizam clientii nostri pentru utilizarea normala a flotei. Ne asteptam si acceptam ca vor exista elemente de uzura, zgarieturi si lovituri minore care sunt normale pentru durata de inchiriere. Va apreciem afacerea si tratam clientii asa cum ne-am astepta sa fim tratati si noi.