Introduceti o valoare
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English

Despre TIP

Suntem specializati in inchirierea de remorci, intretinere si reparatii, precum si alte servicii cu valoare adaugata pe care le oferim clientilor nostri, companii de transport si logistica.

TIP este leader de piata in furnizarea de echipamente pentru inchiriere cu servicii adaugate. Cu ani de experienta, suntem experti in furnizarea tuturor serviciilor pe care un client le va solicita in timpul ciclului de viata al unei semiremorci, cisterne sau alt tip de echipament, fiind un partner unic pentru toate nevoile de echipamente ale clientilor nostri.

Ca si client al TIP, veti colabora cu un singur partener pentru orice eveniment legat de echipamentele Dvs., simplificand gestionarea flotei Dvs. si permitandu-va sa va concentrati asupra activitatilor de baza ale afacerii Dvs. Suntem un furnizor pan-european al acestor servicii si lucram independent de producatorii de echipamente si de banci, ceea ce ne permite sa gasim cea mai buna solutie posibila pentru orice nevoie de transport a Dvs.

Cu sediul in Amsterdam, deservim clientii nostri din 102 de locatii distribuite în 17 tari din Europa si America de Nord.

"Vice President TIP and PEMA"

We are now marking another milestone in the integration of both businesses. Oliver Bange appointed Vice P...

2020/09/14

"COVID-19: Actualizare zilnică privind disponibilitatea sucursalei..."

COVID-19: Actualizare zilnică privind disponibilitatea sucursalei TIP

2020/03/23

"Masuri TIP impotriva infectiilor Coronavirus – informatii pentru..."

Masuri TIP impotriva infectiilor Coronavirus – informatii pentru parteneri

2020/03/18

Something went wrong. Please try again.