Introduceti o valoare

Cariere

Echipamentele noastre ajung in fiecare colt al lumii. Angajatii nostri conecteaza industrii si economii in fiecare zi. Descoperiti cat de departe puteti ajunge cu noi.

Incepeti-va cariera la TIP!

  • Desfasuram operatiuni la nivel international
  • O atmosfera extraordinara de familie
  • Suntem recunoscuti in industrie pentru expertiza si cunostintele noastre
  • Sanatatea si securitatea sunt de importanta vitala

Lucram la nivel local, deservim clientii la nivel global.

Vedeti toate locurile de munca

Operatiuni tehnice

Daca sunteti interesat(a) sa lucrati intr-un mediu in care se pune mare pret pe spiritul de echipa, in care siguranta si bunastarea personalului sunt pe primul-plan si unde sunteti incurajat(a) sa va imbunatatiti competentele, va oferim numeroase oportunitati de a lucra ca tehnician (a) in toata Europa si in Canada. In cadrul TIP, investim in mod constant in cele mai noi tehnologii, instrumente si cursuri de instruire. Datorita furgonetelor noastre de service, bine intretinute si echipate si serviciilor noastre de intretinere, veti beneficia de instrumentele adecvate pentru a le oferi cele mai bune servicii clientilor nostri.

Asistenta pentru clienti si furnizarea de servicii

Sunteti interesat(a) sa lucrati alaturi de colegi profesionisti si energici? Daca aveti o personalitate orientata catre clienti si doriti sa oferiti servicii excelente, sa stimulati cresterea veniturilor si a marjei, avem cateva posturi care vor reprezenta o provocare pentru Dumneavoastra! Suntem mandri de calitatea oportunitatilor de invatare si dezvoltare pe care le oferim angajatilor nostri. Va vom ajuta sa dobanditi competentele necesare pentru a raspunde tuturor intrebarilor adresate de clienti si pentru a face fata tuturor provocarilor, astfel incat sa va valorificati potentialul maxim!

Oportunitati corporative

Doriti sa lucrati pentru un lider global pe piata in industria transporturilor, in care apar zilnic oportunitati internationale pline de provocari si in care dezvoltarea strategica sta la baza activitatii noastre? TIP le ofera angajatilor nu numai un loc de munca de zi cu zi, ci o viata profesionala pe termen lung, cu pachete competitive de beneficii si colegi talentati, care provin dintr-o varietate de medii.

Oportunitati de stagii profesionale

Sunteti student si doriti sa dobanditi experienta practica rapida, intr-un mediu de afaceri multinational? Cautati un loc de munca provocator, in care sa va depasiti si sa iesiti din zona de confort, in care sa va puteti dezvolta pentru a deveni un tanar profesionist de succes?Munca in cadrul TIP va ofera numeroase oportunitati de a va dezvolta competentele personale si profesionale. Va asiguram ca nu va trebui sa faceti fata provocarilor singur(a)! Ca parte a echipei noastre dinamice de profesionisti, veti primi in mod constant sprijin, feedback si instruire, putand in acelasi timp sa identificati oportunitati de dezvoltare profesionala.

Un pachet atractiv de beneficii si recompense

• Oferim pachete de beneficii si recompense bine structurate si competitive.
• Ne asiguram ca angajatii muncesc cu placere si se simt apreciati, intr-un loc de munca provocator si interesant.
• Ne asiguram ca angajatii nostri au la dispozitie mediul de lucru si instrumentele adecvate pentru a isi desfasura activitatea in mod corespunzator.
• Ne angajam intotdeauna sa comunicam deschis cu colegii nostri si monitorizam nivelul de satisfactie al angajatilor la intervale regulate.
• Oferim oportunitati de formare si indrumare si incurajam angajatii sa aspire catre excelenta, asigurandu-ne ca fiecare persoana isi poate valorifica intregul potential.
• Nu oferim doar un loc de munca provocator, de zi cu zi, ci o activitate profesionala pe termen lung.

Unul dintre principalii furnizori de service pentru de echipamente din Europa si Canada

TIP Trailer Services, cu sediul in Amsterdam, este unul dintre principalii furnizori de service pentru echipamente din Europa si Canada. Suntem specializati in servicii de leasing, inchiriere, intretinere si reparatii de remorci, precum si alte servicii cu valoare adaugata, pe care le oferim clientilor din domeniul transporturilor si logisticii in intreaga Europa si in Canada.

Diversitate

Credem ca diversitatea stimuleaza inovarea. Varietatea de nationalitati, culturi, religii si origini etnice imbogateste forta noastra de munca, reunind idei noi, inovatii si stiluri de gandire care asigura succesul in afaceri. Integritatea, onestitatea si comportamentul etic sunt in centrul activitatii noastre. Atunci cand avem un post liber, este bine-venita orice persoana care are potentialul, aptitudinile, angajamentul si onestitatea necesara pentru a face parte din familia TIP.

Responsabili din punct de vedere social

Combinam cultura performantei cu o cultura a responsabilitatii. In cadrul TIP, intelegem valoarea diversitatii si ne incurajam angajatii sa obtina rezultate excelente, dar intelegem si ca facem parte dintr-un intreg si ne indeplinim rolul in mod activ. Ne implicam in mod activ in proiecte de voluntariat, prin intermediul programului nostru de voluntariat TIP, oferind sprijin celor in nevoie din comunitatile noastre locale din Europa si Canada.

Valori ale companiei TIP sunt:

Pactul Global al Natiunilor Unite

Responsabilitatea noastra corporativa se axeaza pe 4 domenii principale:

1. Drepturile omului
2. Standardele muncii
3. Mediu
4. Combaterea coruptiei

TIP Trailer Services isi propune sa fie un lider in ceea ce priveste practicile responsabile in afaceri. Sustinem cele zece principii ale Pactului Global al Natiunilor Unite care promoveaza drepturile omului, standardele muncii, responsabilitatea ecologica si combaterea coruptiei.

Ne angajam sa integram principiile Pactului Global al Natiunilor Unite in strategia, cultura, valorile si operatiunile zilnice ale companiei noastre. La baza responsabilitatii noastre corporative stau procese solide de management si aplicarea unor standarde sociale si de mediu inalte care sa sustina un viitor durabil.

Suntem constienti de datoria pe care o avem fata de partile interesate, inclusiv actionarii nostri, conducerea, angajatii, creditorii si cetatenii din toate tarile in care ne desfasuram activitatea.

Doresc sa lucrez la TIP, cum pot afla ce posturi sunt disponibile la momentul de fata?

Toate posturile disponibile sunt prezentate pe site-ul nostru dedicat carierelor. Candidatii au optiunea de a filtra cautarea in functie de loc de munca, post, locatie sau cuvinte-cheie.

Exista o persoana de contact sau o adresa de e-mail unde imi pot trimite CV-ul?

Oferim oportunitati de angajare variate, in diverse locatii. Preferam sa primim cererea dumneavoastra pe site-ul dedicat carierelor sau, alternativ, puteti trimite cererea la nivel local, la una dintre filialele noastre, depunand CV-ul sau prezentandu-va direct managerului filialei/atelierului.

Mi-am depus CV-ul. Cum procedez in continuare?

Vom confirma imediat primirea cererii dumneavoastra si va vom contacta imediat ce am analizat toti candidatii pentru acest post. Daca sunteti informat(a) ca nu ati fost selectat(a) pentru acest post, nu va faceti griji. CV-ul dumneavoastra va ramane in baza de date a companiei, in conformitate cu politica de confidentialitate a datelor in vigoare in tara dumneavoastra si sunteti binevenit(a) sa candidati la posturi viitoare.

Exista posibilitatea de a efectua stagii sau posibilitati pentru ucenicie in cadrul TIP?

Oferim stagii si posibilitati pentru ucenici in intreaga Europa si in Canada. Daca sunteti in cautarea unui stagiu de ucenicie, faceti clic aici pentru a vizita site-ul nostru dedicat carierelor.

Care sunt oportunitatile pentru studenti si proaspeti absolventi care doresc sa lucreze/sa invete in cadrul TIP?

Programul nostru de stagii este un program de prima clasa dedicat studentilor, prin care le oferim o oportunitate reala de invatare si dezvoltare a competentelor intr-un mediu multicultural, international si stimulator. Stagiile ofera studentilor oportunitati unice de interactiune directa cu conducerea superioara, oportunitati de networking si feedback periodic privind dezvoltarea pe plan profesional si personal. Viziunea si increderea noastra in acest program depasesc limitele celor mai multe programe de stagii, iar rolul sau este de a reuni talente pentru eventuale angajari pe posturi de incepatori in cadrul companiei noastre. Verificati oportunitatile disponibile pentru dumneavoastra pe site-ul nostru dedicat carierelor.

Pot candida pentru mai multe posturi in acelasi timp?

Da, puteti candida pentru mai multe posturi disponibile.

Cum este gestionat CV-ul meu din momentul in care este primit de TIP?

TIP este un angajator care respecta egalitatea de sanse si apreciaza diversitatea fortei de munca, incurajand solicitari de locuri de munca din partea tuturor persoanelor calificate. Aceasta inseamna ca toate CV-urile sunt analizate cu atentie inainte de a lua decizia de a invita un candidat la interviu. Atunci cand solicitati un loc de munca in cadrul TIP, veti fi intotdeauna informat(a) de rezultate. Daca sunteti informat(a) ca nu ati fost selectat(a) pentru un loc de munca, CV-ul dumneavoastra va fi pastrat in baza de date, in conformitate cu politica de confidentialitate a datelor in vigoare in tara dumneavoastra.

„Oamenii asigura succesul companiei noastre. Intotdeauna ii tratam pe angajati asa cum ne dorim ca acestia sa ii trateze pe cei mai importanti clienti ai nostri. Spiritul de echipa este foarte apreciat, iar securitatea personalului este pe primul plan, motiv pentru care investim in mod constant in cele mai noi tehnologii, instrumente si cursuri de instruire. Daca doriti sa invatati si aveti ambitie si daca doriti sa lucrati intr-o companie in care contributia fiecarei persoane conteaza, va invit sa faceti parte din familia noastra TIP. ”

Hiske Damhuis
Director Resurse Umane

Something went wrong. Please try again.